VAN / ÇATAK - M.Hürriyet İlkokulu

M.Hürriyet İlkokulu

Karşıyaka MahallesiÇatak/VAN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş; sorgulayan, araştıran, düşünen, tartışan,Bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, öz kültürünü tanıyan, koruyan, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak.
Misyon
Düşünen, katılımcı, ileri görüşlü, dürüst, sanatsever,bilime inanan ve kültürel mirasa saygı duyan, sahiplenen bireyler yetiştiren bir okuluz. Biz sorunları sinerjik bir anlayışla coşkulu, üretken yapımızla çözen, sürekli kendini yenileyen, geliştiren , İnsan yaşamının çok önemli olan bu dönemi için farklı ve kaliteli bir seçenek oluşturan bir okuluz.
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Karma
8:30/15:20
Servis
Karşıyaka mahallesi Çatak/VAN
İl merkezine uzakalığı 75 km, ilçe merkezine uzaklığı 2 km dir.